Duel Acedemy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Duel Acedemy

Düello Akedemisi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Academy için giriş düellosu...

2 posters
YazarMesaj
Alber
Müdür Yardımcısı,Profesör
Alber

Academy için giriş düellosu... Empty
MesajKonu: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:12 pm

sen başla Jaden Yuki
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:14 pm

Flame wingman sahaya
https://gxduel-acedemy.yetkin-forum.com
Alber
Alber

MesajKonu: Geri: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:22 pm

Joey Wheeler kartını çekti sonra hahaha diye güldü sahaya saldırı modunda Demise of The King Armageddonu çağırdı birden alinde koskoca tırpanlı bir adam beliriverdi ve Demisenin yeteneğini açıkladı.

2000 can puanı vererek Demise dışındaki bütün kartları yok edebilirim...

ve şimdi yeteneğini kullanıyorum 2000 can puanından vazgeçip sahadaki wingmanını yok ediyorum...

Megamorphu oynuyorum dedi ve yenik durumda olduğu için canavarının saldırı puanı ikiye katlandı 4800 atkla saldır Demise dedi ve Jadenın lpsini 3200e düşürdü megamorph olduğundan Demisenin atkı 1200e düşmüştü..

3 kart kapatıp turumu bitiriyorum dedi...
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:25 pm

E-H sparkman savua modunda cağırıp turumu bitiriyorum

(kapalı kartlarını tahmin ediyorum çünkü Very Happy )
Alber
Alber

MesajKonu: Geri: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:28 pm

sen çaırdığın zaman şunu aktif ediyorum...

Solemn Judgement yaşam puanlarımın yarısından vazgeçip senin canavarını otomatik olarak yok ediyorum.. Ve benim yaşam puanım 3000 olduğu için senden az yani megamorph atağını 4800 yapıor tekrar..kapalı kartımı açıyorum ve Demiseyi yok ediyorum ikimizde -4800 yicekken Smile diper kaplaı kartımı açıyorum Ring of Defense ve Ring of Defense sayesinde ben tuzak kartlarından hasar yemiyorum ve sen -4800 yediğin için oyun bitti....

out:Can ben kartlarımı değiştirebilirim bazı maçlar için aniden ok? çünkü bu stratejiyi herkes benimsior Smile ama belki Smile
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Academy için giriş düellosu...   Academy için giriş düellosu... Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:30 pm

Acedemy'e hoşgeldin ve ewt ama herkes sadece 1 kere tüm kartlarını değiştirebilir

Academy için giriş düellosu...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-