Duel Acedemy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Duel Acedemy

Düello Akedemisi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bu siteden özenerek yapılan RPG

4 posters
YazarMesaj
Young Master
Slifer Red
Slifer Red
Young Master

Bu siteden özenerek yapılan RPG Empty
MesajKonu: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimeÇarş. Tem. 04, 2007 5:49 pm

sunboyhero
Slifer Red
Slifer Red
sunboyhero

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimeÇarş. Tem. 04, 2007 5:52 pm

site gusel hmn uye olucam da lp 8000 olsaydı keske
http://www.yugiohduelforum.tr.cx
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimeÇarş. Tem. 04, 2007 8:33 pm

yuhhh be lan bi acedemy giriş sınavı yaptık herkes özenio hadi bi tane anladık iki tane neyinize yetmio ne bu üç ölsemde üye olmam yuh be bu kadar da münasebetsizlik olmaz siteye üye ol kopyala kendi siteni yap bu siteyi bırakoh 2 yeni benden özenerek yapılan siteler yüzünden buraya üye olan yok artık yeter ya Sad Sad Sad ÇALINTI...
https://gxduel-acedemy.yetkin-forum.com
Young Master
Slifer Red
Slifer Red
Young Master

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 12:31 pm

üzgünüm ama bide admin olmak eğlenceli hem kopyalama yok hepsini emeğimle yaptım yani teker teker yazdım söyleem elephant bence benide bu sitede müdür yardımcısı yap kapatırım benim siteyi
Chazz Princeton
Müdür Yardımcısı,Profesör
Chazz Princeton

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 1:00 pm

jaden tatilde(eğer gittiyse tatile bana öle dedi) ve bundan dolayı yetki alber ve bende olcağı için ikimizde buna karar veremeyiz jadenı beklicez
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 2:30 pm

hem suçlu hem güçlü hem avatarını değiştirmessen seni atarım yugioh ile ilgili koycaksım kopyalama yok dion kendin elinle burdan gördüklerini yazmışsın buraya sadece siteyi çalmak iin üye olduğunu düşünüyorum

out:ve chazz ben bugün gidiyorum ve sakın su adamı müdür yrd si felan yapmayın
https://gxduel-acedemy.yetkin-forum.com
Young Master
Slifer Red
Slifer Red
Young Master

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 2:34 pm

ya ben rp yi sevdiim için üye oldum yoksa baştan dier 2. kopya yı kopyalamıştım rp yi çok seviyorum yaf napiim düzgün yönetim istiorm kendim yönetici oluom bu arada 4. ,kopya oldu hee
Chazz Princeton
Chazz Princeton

MesajKonu: Geri: Bu siteden özenerek yapılan RPG   Bu siteden özenerek yapılan RPG Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 6:46 pm

tamam jaden senin dediğin olur zaten biz karar veremeyiz senin görevin bu young teklifin reddedilmiştir

Bu siteden özenerek yapılan RPG
1 sayfadaki 1 sayfası