Duel Acedemy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Duel Acedemy

Düello Akedemisi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Seni istiyorlar aster

4 posters
YazarMesaj
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

Seni istiyorlar aster Empty
MesajKonu: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 9:34 pm

Seni istiyorlar aster sıradaki shadow ridere karşı seni destekliyor ve kazanacağına inanyoruz
https://gxduel-acedemy.yetkin-forum.com
Aster Phoenix
Slifer Red
Slifer Red
Aster Phoenix

MesajKonu: Geri: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimePerş. Haz. 28, 2007 10:52 am

Aster Shadow Rider la duellosu için Harbor a geldi.Shadow Rider a baktı.ustunde bir cuppe vardı.bu yuzunu gizliyordu.Aster:Yüzünü goster shadow rider ve başlayalım artık diye bağırdı.Shadow Rider yüzünü açtı.Ama iğrençti.Aster görmek istediğinden artık o kadar da emin değildi.Ve eeeh.. şey kapatsan daha iyi olur dedi..onun bu laubali tavrına sinirlenen shadow rider seni yendiğimde acaba bu kadar laubali olabilecek misin dedi ve duel diskini aktif etti.Aster de duel disk ini aktif etti ve karşılaşma başladı.
Aster sahaya dream clown u attı arkasından 2 tane kapalı kart attı ve turunu bitirdi.Shadow rider sahaya blue eeyes white dragon u çağırdı ve dream clown a saldırdı.Ama Aster bunu beklediği için negate attack yerleştirmişti ve onu aktif etti.Shadow rider yapacak bir şei olmadığı için turunu bitirdi.
Aster Dream Clown u savunma moduna aldı ve Blue eyes i yoketti.Sonra ikinci Dream Clown u attı ve onunla direk can puanlarına saldırdı.Sahaya bir kapalı kart daha yerleştirdikten sonra turunu bitirdi.Shadow rider mystical space typhoon oynayarak kapalı kartlardan birini yoketti.Red Eyed Darkness Dragon u çağırdı ve dream clownlardan birine saldırdı.Aster acele etme Shadow rider dedi ve kapalı kartını açtı bu sakuretsi armor du.Ve red eyed darkness Dragon da öldü.Bir kapalı kart atan Shadow rider turunu bitirdi.Aster Vampire Lord u attı ve butun canavarlarıyla saldırdı.Ancak Shadow rider hain bir gülüşle kapalı kartını açtı bu mirror force du ve Aster in butun canavarları yokoldu.Ancak vampire Lord un gitmesiyle Vampire genesis oyuna geldi.ve turunu sahaya kapalı bir kart atarak bitirdi.
Shadow rider Sahaya defans modunda bir canavar çağırdı ve turunu bitirdi.Aster guldu çunku elinde nobleman of crossout kartı vardı bunu oynadı ve bu kart oyun dışı kaldı.Dark Magician ı çağırıp Shadow rider ın direk can puanlarına saldırdı.Shadow rider hala gülüyordu.Aster buna bir anlam veremedi.Önde olan taraf kendisiydi ama bu çirkin şey hala gülüyordu. Hey ne gülüyorsun bak ben öndeyim dedi Aster.Shadow rider
Duello birazdan bitecek çocuk sende ait olduğun yere gidiceksin.Biraz hileyle cyber end dragon u çağırıyorum
Aster Hayırr!!! Hile yok!!
Shadow rider hahaha oyle mi peki bunu kim engelliycek??!! ve sana saldırıyorum kucuk bocek..ÖLLL!! Hahha seni çirkin şey bu kadar kolay mı sende varsa bende de mirror force var ve seni yokediyorum.Shadow rider
Hayırrr!!!!!! bunu yapamazsın seni kücük pislik!! dedi Aster tabi ki yaparım hadi turunu bitir dedi.Shadow rider bir sonraki tur her şey farklı olucak dedi ve turunu bitirdi.
Aster bir kart çekti ve yeri göğü inleten bir kahkaha atarak bir sonraki turu goremiyceksin çirkin şey oyun burada bitiyor.elimdeki kart monster reborn ve bu kartla cyber end dragon u çağırıyorum sonra united we stand ı oynuyorum garanti olsun diye ve direk can puanlarına saldırıyorum...Sanırım oyun benim hahah!! bunu ödeticem küçük pislik geri donucem dedi ve ortadan kayboldu.Aster çok yorulmustu oracıkta uyuyuverdi.
Alber
Müdür Yardımcısı,Profesör
Müdür Yardımcısı,Profesör
Alber

MesajKonu: Geri: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimePerş. Haz. 28, 2007 5:22 pm

güzel Aster atklarına +9500 10000 vermememdeki sebep tek hatan Smile vampire lordölünce bekleme bölümünde oyuna gelir genesis gelir diye bir kavaram yoktur Smile
Aster Phoenix
Slifer Red
Slifer Red
Aster Phoenix

MesajKonu: Geri: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimePerş. Haz. 28, 2007 5:32 pm

valla kartın ozelliğinde gordum vampire lord mezarlığa gidince special summon olarak geliyor yazıyordu yanlış çevirdim sanırım neyse teşekkürler
Jaden Yuki
Müdür
Müdür
Jaden Yuki

MesajKonu: Geri: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimeCuma Haz. 29, 2007 4:32 pm

alber chazz siz shadow rider ları istediğiniz gibi ayarlayabilirsininz benim göndermemi beklemeyin
https://gxduel-acedemy.yetkin-forum.com
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

MesajKonu: Geri: Seni istiyorlar aster   Seni istiyorlar aster Icon_minitimeC.tesi Haz. 30, 2007 1:10 pm

Aster Phoenix demiş ki:
valla kartın ozelliğinde gordum vampire lord mezarlığa gidince special summon olarak geliyor yazıyordu yanlış çevirdim sanırım neyse teşekkürler
yanlış vampire lord bi kartın effeği ile mezarlığa gittiğinde special summon oluor

Seni istiyorlar aster
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aster Phoenix vs Joey Wheeler
» Aster Phoenix vs Joey Wheeler
» Chazz Princeton vs Aster Phoenix