Konu: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:38 pm
hadi gel kapışalım
Tristan Taylor Slifer Red
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:46 pm
kapışırım ama kartına deil şu anda gölge düelloranının içinddeim her kartıma ihtiyacım var onun için ok???hadi sen başla...
Kaiba Slifer Red
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:49 pm
Tristan Taylor demiş ki:
kapışırım ama kartına deil şu anda gölge düelloranının içinddeim her kartıma ihtiyacım var onun için ok???hadi sen başla...
tamam dedi seto kartına deil . ama sen başlııcaksın dedi
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:52 pm
o zaman y dragon head saldırı modunda ona elimdeki x head cannon ve z metal tank ekleyerek xyz-cannonumu oluşturuorm ve onun gücünü power bon ile ikiye katlıorm sıra snde
Kaiba Slifer Red
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:55 pm
Tristan Taylor demiş ki:
o zaman y dragon head saldırı modunda ona elimdeki x head cannon ve z metal tank ekleyerek xyz-cannonumu oluşturuorm ve onun gücünü power bon ile ikiye katlıorm sıra snde
power bondun özel yeteneği çalışıo o canavarın yarısın kadar can puanı kaybediosun haha blue-eyes i oynuorum senin canavarına saldırıom oyun bitmedimi bitmediysede yere 2 tane kart kapatım sana veriyorum galiba oyun bitti
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:57 pm
Kaiba demiş ki:
Tristan Taylor demiş ki:
power bondun özel yeteneği çalışıo o canavarın yarısın kadar can puanı kaybediosun haha blue-eyes i oynuorum senin canavarına saldırıom oyun bitmedimi bitmediysede yere 2 tane kart kapatım sana veriyorum galiba oyun bitti
ewt bitti...
Kaiba Slifer Red
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 3:58 pm
Tristan Taylor demiş ki:
Kaiba demiş ki:
Tristan Taylor demiş ki:
ewt bitti...
kapalı kartlarım magic cylnder ve ultimate offering di bn yendim
Alber Müdür Yardımcısı,Profesör
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 4:46 pm
X-Y-Z sahada olunca birleşir otomatikman yani power bondla birleşmez
Kaiba Slifer Red
Konu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba Çarş. Haz. 27, 2007 4:49 pm
Alber demiş ki:
X-Y-Z sahada olunca birleşir otomatikman yani power bondla birleşmez