Duel Acedemy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Duel Acedemy

Düello Akedemisi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Tristan Taylor vs Kaiba

3 posters
YazarMesaj
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

Tristan Taylor vs Kaiba Empty
MesajKonu: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:38 pm

hadi gel kapışalım
Tristan Taylor
Slifer Red
Slifer Red
Tristan Taylor

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:46 pm

kapışırım ama kartına deil şu anda gölge düelloranının içinddeim her kartıma ihtiyacım var onun için ok???hadi sen başla...
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:49 pm

Tristan Taylor demiş ki:
kapışırım ama kartına deil şu anda gölge düelloranının içinddeim her kartıma ihtiyacım var onun için ok???hadi sen başla...
tamam dedi seto kartına deil . ama sen başlııcaksın dedi
Tristan Taylor
Slifer Red
Slifer Red
Tristan Taylor

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:52 pm

o zaman y dragon head saldırı modunda ona elimdeki x head cannon ve z metal tank ekleyerek xyz-cannonumu oluşturuorm ve onun gücünü power bon ile ikiye katlıorm sıra snde
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:55 pm

Tristan Taylor demiş ki:
o zaman y dragon head saldırı modunda ona elimdeki x head cannon ve z metal tank ekleyerek xyz-cannonumu oluşturuorm ve onun gücünü power bon ile ikiye katlıorm sıra snde
power bondun özel yeteneği çalışıo o canavarın yarısın kadar can puanı kaybediosun haha blue-eyes i oynuorum senin canavarına saldırıom oyun bitmedimi bitmediysede yere 2 tane kart kapatım sana veriyorum galiba oyun bitti
Tristan Taylor
Slifer Red
Slifer Red
Tristan Taylor

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:57 pm

Kaiba demiş ki:
Tristan Taylor demiş ki:
power bondun özel yeteneği çalışıo o canavarın yarısın kadar can puanı kaybediosun haha blue-eyes i oynuorum senin canavarına saldırıom oyun bitmedimi bitmediysede yere 2 tane kart kapatım sana veriyorum galiba oyun bitti
ewt bitti... lol!
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 3:58 pm

Tristan Taylor demiş ki:
Kaiba demiş ki:
Tristan Taylor demiş ki:
ewt bitti... lol!
kapalı kartlarım magic cylnder ve ultimate offering di bn yendim cheers
Alber
Müdür Yardımcısı,Profesör
Müdür Yardımcısı,Profesör
Alber

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 4:46 pm

X-Y-Z sahada olunca birleşir otomatikman Very Happy yani power bondla birleşmez Smile
Kaiba
Slifer Red
Slifer Red
Kaiba

MesajKonu: Geri: Tristan Taylor vs Kaiba   Tristan Taylor vs Kaiba Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 4:49 pm

Alber demiş ki:
X-Y-Z sahada olunca birleşir otomatikman Very Happy yani power bondla birleşmez Smile
bşver bn yendim

Tristan Taylor vs Kaiba
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sunboyhero vs Kaiba
» Tristan DANGEREOUS.....
» Chazz Princeton vs Kaiba